Simona Halep, prima declarație, după o revenire de mare campioană pe iarba de la Eastbourne

Publicat: 28 06. 2017, 15:04

This browser does not support the video element.

„Încerc să câștig meciuri și să stau cât mai mult aici. Abia aștept să mai joc un meci astăzi. Nu e doar o pregătire pentru Wimbledon acest turneu, vreau să câștig fiecare meci. Știu că nivelul este foarte ridicat și încerc să dau tot ce e mai bun pentru a câștiga”, a declarat Halep, după accederea în optimi.

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA și cap de serie numărul 2, s-a calificat, miercuri, în optimile de finală ale turneului WTA Premier de la Eastbourne, din Marea Britanie, desfășurat pe iarbă și dotat cu premii de 753.900 de dolari.

Intrată în competiție direct în turul secund, Halep a învins-o, scor 3-6, 6-3, 6-2, pe chinezoaica Ying-Ying Duan, locul 64 WTA, într-o oră și 44 de minute de joc. Partida a început marți, însă a fost întreruptă, la scorul de 2-1 pentru sportiva din China, din cauza ploii.

În turul următor, Simona Halep o va întâlni pe jucătoarea bulgară Tsvetana Pironkova, locul 149 WTA, care s-a impus, miercuri, în fața Monicăi Niculescu, locul 51 mondial, scor 6-0, 6-4, după o oră și trei minute. Meciul Halep – Pironkova se va disputa tot miercuri.