Simona Halep, prima reacție după victoria categorică din primul meci de la Turneul Campioanelor

Publicat: 23 10. 2017, 19:05

Mă simt fericită. Este primul turneu la care particip din postura de lider mondial. Caroline este o adversară foarte bună. Azi am jucat la fel ca la Toronto, unde am învins-o. În al doilea set am simțit că sunt la controlul partidei și victoria a venit de la sine. Mingea nu sare foarte mult pe această suprafață, așa că a trebuit să fiu tare pe picioare. M-am descurcat bine. Am servit foarte bine, iar acest lucru m-a ajutat enorm.

Nu mă gândesc la ce trebuie să fac pentru a rămâne numărul 1 mondial după Turneul Campioanelor. În vară m-am tot gândit ce ar trebui să fac pentru a deveni lider mondial, și nu a ieșit deloc bine. Trebuie să câștig toate meciurile de aici, asta contează cel mai mult. Am atins deja primul loc în clasamentul WTA. Este cel mai bun an din cariera mea. Am trecut prin multe momente dificile, dar am revenit mai puternică. Este un an pe care nu-l voi uita”, a declarat Simona Halep.

Simona Halep (locul 1 WTA) a debutat luni la Turneul Campioanelor de la Singapore, înfruntând-o pe Caroline Garcia (locul 8 WTA) în primul meci al Grupei Roșii. Halep s-a impus în două seturi, scor 6-4, 6-2. Miercuri, românca va juca în al doilea meci din faza grupelor, în compania Carolinei Wo