Sorin Cârțu a reacționat după scandalul sexual în care e implicat Devis Mangia: „Nimeni nu a venit să se plângă de comportamentul ăsta deviant al lui”

Publicat: 04 10. 2022, 10:59

Alexandra, mama lui Răzvan Popa, a declarat că fiul său a fost hărţuit sexual de Devis Mangia în perioada în care ambii erau la Universitatea Craiova, 2017 – 2018.

Sorn Cârțu, președintele echipei oltene, a comentat despre acest caz. Oficialul din Bănie a declarat că în perioada respectivă jucătorul sau familia sa nu au făcut niciun fel de sesizări despre Mangia.

Italianul e acuzat și de alți doi jucători că ar fi avut un comportament obscen. Epsioadele s-ar fi petrecut la lotul național al Maltei, acolo unde a antrenat ultima dată și de unde a fost demis după cele declarate de fotbaliștii respectivi.

Sorin Cârțu a reacționat după scandalul sexual în care e implicat Devis Mangia: „Nimeni nu a venit să se plângă de comportamentul ăsta deviant al lui”

Italianul a negat totul, dar Asociaţia de Fotbal din Malta l-a suspendat din funcţie. Devis Mangia a mai antrenat echipe ca Palermo, Spezia, Bari, dar și naţionala Under-21 a Italiei.

Un episod de comportament deviant al lui Mangia s-a semnalat și la Ascoli.

„Nu discut, că nu mă interesează. Eram președinte și n-a venit nimeni să discute cu mine despre asta, știu și eu din ziare, din ce am auzit, nimic concret, așa că nu pot să-mi permit. Nu că nu pot să-mi permit, dar nu vorbesc, nu e treaba mea, nu fac polemici.

În perioada respectivă, când eram președinte, nimeni nu a venit, familia lui sau el să vină să se plângă de comportamentul ăsta deviant al lui Mangia, așa că dacă n-am purtat discuțiile astea cu sursele respective, nu comentez, nu discut, nu intru în polemici.

M-am abținut, m-au întrebat foarte mulți, dar nu discut. Din punct de vedere profesional, nu am simțit la momentul respectiv, nu am fost băgat în seamă, de ce să mă exprim. N-am avut contact de niciun fel, niciun dialog, nici cu părinții, nici cu el, nici cu Mangia”, a spus Sorin Cârțu, la Sport Total FM.