Fostul antrenor al Universității Craiova, comportament aberant față de un jucător: „S-a masturbat în fața lui”

Publicat: 03/10/2022, 10:49

Devis Mangia a fost demis din funcţia de selecţioner al echipei Maltei de către Federaţia Malteză de Fotbal, după ce a fost acuzat de hărţuire sexuală de unul dintre jucătorii săi. Se pare că și la Universitatea Craiova avea același comportament. Mama lui Răzvan Popa, fost jucător al oltenilor, face dezvăluiri halucinante.

Devis Mangia era selecţioner al Maltei din 2019 și a mai antrenat la Palermo, naţionala Under-21 a Italiei, Spezia şi Bari.

Italianul Mangia a condus Universitatea Craiova din mai 2017 și până în aprilie 2019. A câştigat Cupa României, în 2018.

Fostul antrenor al Universității Craiova, comportament aberant față de un jucător: „S-a masturbat în fața lui”

Răzvan Popa, 25 de ani, s-a retras. A jucat ultima dată la Dinamo, de unde a plecat la începutul anului.

Popa a fost la Craiova din 2017 și până în 2019. A evoluat aici în 24 de meciuri.

„Lucrurile s-au petrecut în primul sezon, noi am aflat în al doilea sezon. Noi am aflat în noaptea de 7 spre 8 martie 2019. Eu am spus atunci conducerii imediat. A doua zi eram la conducere. Lucrurile au fost spuse. De ce nu am făcut-o atunci? Voi explica ulteriori. El a plecat de la Craiova în vara lui 2019. Ne-a fost greu tuturor… Încă activa. Acum e mult mai ușor, pentru că s-a retras. E mai bine acum. Decizia de a se retragere a fost una cântărită. Prima tentativă a fost când avea 21 de ani, după incident” a spus, potrivit GSP, mama lui Răzvan Popa.

Pentru sursa citată a mai declarat: „Știam de câteva întâlniri pe care le-a avut în particular cu acest antrenor. Chiar Rotaru l-a sunat pe Răzvan și i-a zis că antrenorul vrea să-l cunoască. Ni s-a părut că e ceva de bine. El ne-a povestit de prima întâlnire, de a doua. Știam că le stopase ulterior, începea să le refuze. Una a refuzat-o de față cu mine, alta de față cu prietenii. Mangia îl căuta, iar el se eschiva. Noi ne gândeam că Mangia îl critică, la asta ne gândeam. La prima întâlnire, Mangia i-a zis că a văzut că e introvertit, că și el e la fel. Că seamănă și îl înțelege. Știu foarte puțin. Răzvan credea că Mangia e interesat de viața extrasportivă și voia să discute cu jucătorii”.

Femeia a mai dezvăluit: „Și mi-a povestit anumite lucruri. Nu a durat mult. A început cu «Știi întâlnirile alea? Hai să-ți spun de ce nu mă mai duc». Mi-a spus că a avut un șoc că la o întâlnire Mangia începuse cu avansuri, cu propuneri indecente. Toate astea în timp ce începuse să se masturbeze în fața lui. Făcusem firul imediat. Mi-am dat seama… Am vorbit mult cu el în acea seară.

Știu că întreba «Ești singur? Stai singur? Ai relație?». A aruncat o întrebare legată de activitatea sexuală a lui Răzvan. Ceva de genul cât de des… Dar Răzvan s-a mai lovit de o asemenea întrebare și la juniori… Propunerea indecentă a fost să vadă un film pentru adulți… Ceva de genul”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase