SUPERLIGA, 3 din 4 în Conference League! România pierde o reprezentantă: care sunt viitorii adversari pentru FCSB, Sepsi și Farul Constanța

Publicat: 04 08. 2023, 06:06
Actualizat: 04 08. 2023, 07:18

CFR Cluj este singura echipă românească eliminată din Conference League, celelalte trei reușind calificarea: Sepsi, FCSB și Farul.

Formația din Gruia a fost învinsă joi, în deplasare, scor 1-2, de către Adana Demirspor, în manșa secundă a turului al doilea preliminar din Conference League şi a fost eliminată din cupele europene.

„Este greu acum, părea un meci care mergea în direcția corectă, dar așa este fotbalul, trebuie să fii atent mereu. Două neatenții, una la mingea înaltă, în finalul primei reprize, iar alta pe o recuperare. Cred că am fost aproape de a obține un rezultat mare”, a declarat trist Mandorlini.

SUPERLIGA, 3 din 4 în Conference League! România pierde o reprezentantă în cupele europene: care sunt viitorii adversari pentru FCSB, Sepsi și Farul Constanța

Sepsi OSK Sf. Gheorghe a dispus joi, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 de formaţia bulgară ŢSKA Sofia, în manşa a doua a turului secund preliminar din Conference League. Sepsi s-a calificat în turul al treilea al competiţiei, în tur a fosr 2-0 pentru covăsneni.

Finanţatorul clubului, Laszlo Dioszegi, i-a anunţat pe jucători că vor avea prime duble pentru cele două victorii cu ŢSKA Sofia. „A fost azi o atmosferă senzaţională, publicul ne-a împins de la spate. Ne bucurăm că am reuşit să îi facem fericiţi. Domnul Dioszegi a venit după meci în vestiar, bonsul a fost dublu, atât pentru meciul de la Sofia, cât şi pentru cel de azi”, a dezvăluit Ciobotariu

Farul Constanţa a învins joi, în deplasare, scor 3-2, formaţia armeană FC Urartu, în manşa secundă a turului al doilea preliminar din Conference League. Farul s-a calificat pentru turul al treilea preliminar al Conference League, cu 6-4 scor cumulat.

FCSB a învins joi seara, la Bucureşti, scor 3-2, formaţia bulgară CSKA 1948 Sofia. În tur a fost 1-0 pentru bucureșteni. Golurile au fost marcate de către Damjan Djokovic (min. 27 și min. 82), respectiv Octavian Popescu (min. 90+1).

Cu cine vor juca echipele noastre în turul 3

  • FCSB – Nordsjaelland (Danemarca)
  • Sepsi – Torpedo Kutaisi (Georgia)
  • Farul Constanța – Flora Tallinn (Estonia)