VIDEO | Un fost fotbalist a murit după ce a sărit de pe o stâncă, de la 35 de metri înălțime. Tragedia a fost filmată chiar de soția lui

Publicat: 17 05. 2022, 16:14
Actualizat: 20 05. 2022, 09:10
Captură video (Sursă: gazzetta.it)

Mourad Lamrabatte, un fost fotbalist olandez, în vârstă de 31 de ani, a murit în timpul vacanței pe care o petrecea în Mallorca, alături de soția și cei doi copii ai săi. El a vrut să sară în mare, de pe o stâncă, dar în cădere, s-a lovit de versant și a murit. Întreaga scenă a fost filmată de partenera lui.

Mourad Lamrabatte se afla vacanță în Mallorca împreună cu soția și cei doi copii. Fostul fotbalist olandez a vrut să sară în apă de pe o stâncă înaltă de 30 de metri de pe Insulele Malgrats. Tragicul accident s-a petrecut chiar sub ochii soției și ai celor doi copii care se aflau într-o barcă ancorată în fața stâncii.

Partenera fostului sportiv a înregistrat cu telefonul întreaga scenă, pe care ar fi vrut să o posteze pe rețelele de socializare. La un moment, dat, însă, Lamrabatte s-a izbit violent de o stâncă. Soția lui poate fi auzită pe înregistrare spunând, șocată: „Dumnezeule”.

ATENȚIE! Imagini care vă pot afecta emoțional

Trupul neînsuflețit a fost recuperat de scafandrii de la Garda de Coastă. Conform rezultatelor autopsiei, fostul fotbalist a murit din cauza înecului și nu din cauza rănilor suferite în urma impactului cu pietrele, scrie El Mundo.

Lamrabatte ar fi căzut în apă semi-conștient, ceea ce l-a împiedicat să înoate pentru a se salva. Clubul olandez pentru care jucase Lamrabatte a transmis condoleanțe familiei într-un mesaj postate pe Twitter: „Vitesse a primit vestea tristă că Mourad Lamrabatte a murit tragic”

A purtat culorile clubului în sezonul 2010/2011, când a făcut parte din echipa care a câștigat Cupa U23 în acel sezon.