„Ziua în care mă voi retrage se apropie din ce în ce mai mult”. Iker Casillas a stabilit un nou record european în meciul cu România

Publicat: 28 03. 2016, 18:52
Actualizat: 24 01. 2019, 12:49

Portarul echipei FC Porto a adunat 166 de selecții la naționala Spaniei și a reușit să depășească recordul de cel mai selecționat jucător din Europa, deținut de Vitalijs Astafjevs, jucător care a reușit să adune 165 de meciuri pentru naționala Letoniei. Spania a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul jucat duminică, la Cluj, împotriva României.

„Sunt foarte fericit că am reușit să acumulez 166 de selecții și sunt jucătorul cu cele mai multe prezențe la echipa națională din Europa. În toți acești ani am trăit și momente frumoase, dar și unele mai puțin plăcute. După retragere voi rămâne doar cu cele frumoase”, a spus Casillas, citat de Marca.

Iker va împlini 35 de ani în luna mai a acestui an, iar concurentul său pentru postul de titular la naționala Spaniei este David De Gea, portarul de la Manchester United. Fostul jucător de la Real Madrid a recunoscut că este conștient de faptul că momentul retragerii de la naționala Spaniei se apropie cu pași rapizi.

„Ziua în care mă voi retrage se apropie din ce în ce mai mult. Timpul trece peste toată lumea, iar eu nu sunt o excepție. Nu sunt sigur dacă acesta este ultimul meu an la națională. Acum încerc doar să mă bucur de fiecare zi petrecută în compania acestor jucători tineri și sper să rămân aici cât mai mult”, a încheiat Casillas.