A fost eutanasiat Bruno, calul incendiat în urmă cu câteva zile: „Îşi dorea să se ridice, să ne arate că poate trăi”

Publicat: 27 03. 2021, 16:32
Actualizat: 06 04. 2021, 14:15
A fost eutanasiat Bruno, calul incendiat în urmă cu câteva zile: „Îşi dorea să se ridice, să ne arate că poate trăi” / Sursă Foto: Facebook

A fost eutanasiat Bruno, calul incendiat în urmă cu câteva zile de către un bărbat din Ilfov. „Îşi dorea să se ridice, să ne arate că poate trăi”, spun reprezentanții adăpostului care îl luase în grijă.

A fost eutanasiat Bruno, calul incendiat în urmă cu câteva zile

BRUNO a fost eutanasiat azi noapte, scrie în mesajul postat pe contul de Facebook al adăpostului. 

„S-a culcat pe burtă și nu s-a mai putut ridica. Pulsul era mare, fapt care indica o durere. S-a hotărât eutanasierea lui, dar decizia a fost amânată de câteva ori. Încerca și își dorea să se ridice, era extrem de prezent și dorea să ne arate ca poate trăi. Aseară s-a constatat că pe pulpa stângă din spate, dupa ce a căzut pielea arsă, mușchiul era necrozat și rupt în felii pe verticaă, indicând arsuri de gradul IV (pielea carbonizată, nervii și mușchii). Pentru un cal, aceste leziuni sunt incompatibile cu viața. Conform normelor și uzanțelor, importanța este calitatea vieții și nu durata ei.” – scriu, pe Facebook, reprezentanții adapostului pentru Cai „Steaua Speranței”.