A fost găsit și trupul celei de-a patra victime din mașina căzută în Dunăre acum trei săptămâni

Publicat: 26 10. 2017, 20:30

Trupul celei de-a patra persoane care se afla în mașina căzută în Dunăre, la începutul lunii octombrie, în județul Caraș-Severin, a fost găsit de autoritățile sârbești la 44 de kilometri de locul accidentului,  transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin, Cecilia Dăneț, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, că trupul bărbatului de 48 de ani aflat în mașina căzută în Dunăre a fost găsit, miercuri, de autoritățile sârbești, însă de abia joi au fost anunțate autoritățile din România.

„Ieri (n.r. miercuri) dimineață, autoritățile sârbești au găsit trupul bărbatului de 48 ani. Se afla în stare avansată de putrefacție și nu a putut fi identificat după fotografia din buletin, însă asupra lui au fost găsite documente personale. Trupul bărbatului a fost găsit la 44 de kilometri aval de locul accidentului. Astăzi (n.r. joi) i se va face autopsia, familia a fost anunțată”, a afirmat Cecilia Dăneț.

Bărbatul de 48 de ani este cea de-a patra persoană aflată în mașina căzută în Dunăre, trupurile celorlalte trei, soția și doi copii, fiind găsite treptat.

O mașină în care se aflau cinci persoane, șoferul și o familie cu doi copii, a căzut, în data de 7 octombrie, în Dunăre, în dreptul localității Coronini, din județul Caraș-Severin. Șoferul, un bărbat de 44 de ani care avea permis de șapte luni, a reușit să se salveze și a povestit că în mașină se aflau încă patru persoane.

„Este vorba de o familie din localitatea Sichevița, soț, soție și doi copii. Soțul are 48 de ani, soția are 40 de ani, copilul cel mare are 22 de ani și un minor de trei ani”, declara purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin, Cecilia Dăneț.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă.

Ministrul Transporturilor de atunci, Răzvan Cuc, a cerut un raport cu privire la elementele care ar fi putut contribui la agravarea tragicului accident petrecut pe DN57, între Orșova și Moldova Nouă, la Coronini, iar directorul Regionalei de Drumuri și Poduri Timișoara și șeful Secției Drumuri Orșova au fost demiși.