A încercat să păcălească o femeie prin metoda „Accidentul”, dar totul s-a întors împotriva lui

Publicat: 09 10. 2014, 17:36
Actualizat: 06 02. 2019, 08:53

Potrivit Poliției Județene Suceava, o femeie de 53 ani, din municipiul Fălticeni, a sesizat, marți, prin 112 că a fost înșelată prin metoda „Accidentul”, iar polițiștii au dispus măsuri operative ținând, totodată, în mod permanent legătura cu femeia.

Aceasta a spus că a fost contactată telefonic de un bărbat care i-a spus că fiul ei a fost implicat într-un accident rutier cu victime, solicitând suma de 3.000 euro pentru despăgubirea victimelor și a mai precizat că a dat unui bărbat suma de 5.700 de lei și că mai urmează să dea diferența până la 3.000 euro.

Poliția municipiului Fălticeni a constituit o echipă operativă, în vederea realizării flagrantului și a menținut legătura telefonică cu femeia, care a prezentat semnalmentele persoanei căreia i-a dat banii.

Polițiștii au monitorizat zona de întâlnire și au blocat traseele spre aceasta, iar peste 25 de polițiștii în civil au participat la realizarea flagrantului.

Femeia a mers în „Parcul Prefecturii” din Fălticeni, unde s-a întâlnit cu un bărbat care corespundea semnalmentelor indicate, fiind reținut de polițiști și dus la sediul Poliției.

Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, din comuna suceveană Adâncata, a fost reținut, miercuri, iar Judecătoria Fălticeni a dispus, joi, arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Prejudiciul de 5.700 de lei a fost recuperat în totalitate, iar cercetările sunt continuate privind întreaga activitate infracțională a bărbatului, precizează sursa citată.