A murit George Vasiliu, cel mai tânăr consilier local de la Primăria Sectorului 2. Avea doar 25 de ani / Radu Mihaiu: „Să știi că ideile tale nu s-au stins. Credința ta nu s-a dus”

Publicat: 03 01. 2023, 11:28
Actualizat: 03 01. 2023, 11:31
George Vasiliu / Sursa foto: Facebook Radu Mihaiu

A murit George Vasiliu, cel mai tânăr consilier local de la Primăria Sectorului 2. Avea doar 25 de ani, iar decesul a survenit în urma unei boli incurabile. Anunțul a fost făcut de edilul Sectorului 2, Radu Mihaiu.

„George Vasiliu nu mai e. Un tânăr de 25 de ani s-a stins în lupta cu o boală teribilă. Era cel mai tânăr consilier local al sectorului 2.

Un om care s-a înhămat nu doar la lupta cu boala, ci și la lupta de a face România o țară mai bună. George Vasiliu s-a stins”, afirmă primarul Sectorului 2.

„Rămân ideile că străzile aparțin oamenilor, nu mașinilor”

„Rămâne însă dorința lui de a schimba lumea, de a schimba Bucureștiul. Rămân ideile că străzile aparțin oamenilor, nu mașinilor. Rămâne credința lui că România poate fi schimbată de oameni care nu stau deoparte.

Drum lin, George! Ne vei lipsi tuturor. Să știi însă că ideile tale nu s-au stins. Credința ta nu s-a dus”, a transmis, pe Facebook, Radu Mihaiu.

Fondatorul proiectului „Străzi pentru oameni”

A fost consilier local în Sectorul 2 București și arhitect.

George Vasiliu a pus bazele proiectului Străzi pentru Oameni, care își propune promovarea străzilor pietonale, pistelor de biciclete și transportului alternativ.

Vă recomandăm să citiți și: