A pus de mai multe ori în aceeași zi bani la pariuri sportive, dar a dat lovitura la Loteria fiscală

Publicat: 14 04. 2015, 17:12
Actualizat: 04 08. 2015, 19:52

This browser does not support the video element.

Tânărul Robert Hriscu, în vârstă de 25 de ani, a filmat o parte din cele 13 bonuri câștigătoare și a postat înregistrarea pe pagina sa de Facebook, el menționând că a obținut bonurile respective, fiecare cu o valoare de șase lei, după ce a jucat la pariuri sportive, transmite corespondentul MEDIAFAX.

De asemenea, el a comentat că are „cu ce să se laude”.

Tânărul este din orașul Sânnicolau Mare și marți a venit la sediul Administrației Finanțelor Publice pentru a depune cerere de revendicare a câștigurilor la Loteria bonurilor fiscale.

Potrivit directorului adjunct al Administrației Finanțelor Publice Timiș, Mircea Călin, în județ aproximativ 80 de persoane s-au prezentat la sediul instituției pentru a anunța că au bonuri fiscale câștigătoare la Loteria bonurilor fiscale.

Câștigătorii au la dispoziție 30 de zile pentru a-și ridica premiile, iar pentru aceasta ei trebuie să depună la sediul Finanțelor Publice bonurile câștigătoare în original, o cerere tip și o copie a actului de identitate.

La prima extragere organizată pentru Loteria bonurilor fiscale de către Ministerul Finanțelor și ANAF, care a avut loc luni, în a doua zi de Paște, au fost declarate câștigătoare bonurile emise la 7 februarie, cu valori între 6,00 lei și 6,99 lei.

Persoanele care dețin unul sau mai multe bonuri fiscale emise la 7 februarie, cu această valoare, se pot prezenta în următoarele 30 de zile la unitățile ANAF, cu bonurile în original și o copie a actului de identitate, premiile urmând să fie acordate în maximum trei luni.