ACCIDENT cu doi răniți în Argeș, după ce un bărbat a făcut infarct și a murit în timp ce era la volan. Mașina sa a intrat pe contrasens și a lovit alt autoturism

Publicat: 20 05. 2012, 15:04
Actualizat: 03 07. 2013, 22:47

Un bărbat a făcut infarct și a murit, duminică, în timp ce se afla la volan pe DN 65 Pitești-Slatina, iar mașina acestuia, scăpată de sub control, a intrat pe contrasens și a lovit un alt autoturism, două persoane fiind rănite în urma accidentului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Județene Argeș, agent Mădălina Bălănescu, accidentul a avut loc pe DN 65, în comuna Albota, satul Cerbu, după ce un bărbat a făcut infarct la volan, iar mașina acestuia a intrat pe contrasens și a lovit un autoturism Dacia Logan în care se aflau șoferul și patru pasageri.

„Primele cercetări arată că bărbatul în vârstă de aproximativ 50 de ani a făcut infarct și a murit, iar mașina a intrat pe contrasens, lovind un alt autoturism care circula regulamentar. Două persoane din mașina lovită au fost rănite și transportate la Spitalul Județean din Pitești”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș, agent Mădălina Bălănescu, precizând că răniții sunt în afara pericolului.

Trupul neînsuflețit al bărbatului care a făcut infarct la volanul mașinii a fost preluat de o echipă a Serviciului Medico-Legal Pitești și transportat la morga din Pitești pentru necropsie.