Accident cumplit în Munții Bucegi. O persoană a murit după ce a căzut de la o înălţime de aproximativ 100 de metri

Publicat: 31 10. 2021, 20:12
Actualizat: 31 10. 2021, 22:37
Foto: Facebook - Caracter ilustrativ

Un accident grav a avut loc în Munții Bucegi. O persoană a căzut de la o înălţime de aproximativ 100 de metri. Incidentul s-a produs duminică seară.

Update: Salvamontiştii din Prahova au anunțat că persoana care care a căzut de la 100 de metri în Munţii Bucegi a murit.

Salvatorii montani care au ajuns în Vâlcelul Policandrului din Munţii Bucegi, acolo unde o persoană a căzut de la aproximativ 100 de metri, au confirmat decesul victimei.

Salvamontiştii vor coborî duminică seara de pe munte cele trei persoane ce însoţeau victima, aceasta urmând să fie coborâtă luni.

Știre inițială:

Salvamontişţii din Prahova intervin în zona Vâlcelul Policandrului, unde a fost semnalat faptul că o persoană a căzut de la o înălţime de aproximativ 100 de metri.

„Accident deosebit de grav în Bucegi. Persoană căzută din Brana aeriană aproximativ 100 de metri. O echipă de prim răspuns se îndreaptă spre Vâlcelul Policandrului”, au transmis duminică seara reprezentanţii Salvamont Prahova.

Potrivit informațiilor primite de la persoanele care se aflau cu victima, aceasta ar fi decedată.

Salvamontişţii anunţă că echipa de suport este pregătită de intervenţie.

„Dacă salvatorii montani din echipa de prim răspuns confirmă, acţiunea de recuperare a corpului victimei se va desfăşura în cursul zilei de mâine”, potrivit Salvamont Prahova.