Accident de microbuz, pe DN 1. Opt persoane au fost rănite

Publicat: 12 02. 2013, 10:30
Actualizat: 25 03. 2019, 22:52

Opt cetățeni din Bulgaria care plecau la muncă în Germania au fost răniți, marți dimineață, în urma unui accident produs pe Drumul Național 1, în județul Sibiu, după ce microbuzul în care se aflau a derapat din cauza vitezei și s-a răsurnat într-un șanț, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Județene Sibiu, Anca Bloanca, accidentul a avut loc în jurul orei 4.00, la ieșirea din localitatea sibiană Săliște.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu, Silviu Albișor, a anunțat că în urma accidentului au fost rănite opt persoane care au fost transportate la spital.

„Microbuzul s-a răsturnat în șanț, iar opt persoane au fost rănite. Acestea sunt conștiente, dar au suferit traumatisme și excoriații, fiind transportate la spital”, a declarat Silviu Albișor.

Polițiștii prezenți la fața locului au stabilit că pasagerii, între care și o minoră, sunt cetățeni bulgari și plecaseră din Bulgaria cu intenția să ajungă la muncă în Germania. La ieșirea din localitatea sibiană Săliște, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, mașina a derapat și a ieșit în afara părții carosabile, răsturnându-se într-un șanț.