Accident de motocicletă soldat cu moartea unei femei, pe podul de la Cernavodă

Publicat: 15 02. 2012, 09:53
Actualizat: 22 06. 2012, 00:35
O tânără din Capitală, care se îndrepta spre litoral, pe o motocicletă, a murit pe podul de la Cernavodă, după ce s-a dezechilibrat și a căzut de pe autovehiculul condus de un bărbat, a informat Poliția Română.

Potrivit sursei citate, după căderea tinerei, bărbatul, în vârstă de 37 de ani, care conducea motocicleta, a lovit balustrada podului.

Polițiștii sosiți la fața locului încearcă să stabilească împrejurările producerii accidentului, al treilea soldat cu moartea unei persoane, pe traseul București-Constanța, după cele înregistrate vineri și sâmbătă.

Cu două zile în urmă, o persoană a murit și alte 12 au fost rănite, dintre care șapte răniți grav și cinci răniți ușor, în urma a două tamponări în lanț petrecute vineri pe Autostrada Soarelui, din cauza fumului gros produs de arderea miriștilor. Accidentele au avut loc pe ambele sensuri, atât spre Constanța cât și spre București. În carambol au fost implicate 19 autoturisme.

Sâmbătă după-amiază, un nou accident, soldat cu moartea unei persoane, a avut locpe Autostrada Soarelui, când un autoturism a intrat sub o autocisternă. (Mediafax)