Accident grav în Vaslui. O persoană a murit, iar alta a fost rănită. Mașina s-a rupt în trei bucăți

Publicat: 11 01. 2014, 17:55

Un tânăr de 35 de ani din Bârlad a murit, iar soția acestuia, de 27 de ani, a fost rănită grav, sâmbătă după-amiază, în urma unui accident produs pe un drum județean din Vaslui, după ce mașina în care se aflau s-a izbit de un copac și s-a rupt în trei bucăți, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit primelor cercetări ale polițiștilor vasluieni, accidentul a avut loc pe un sector de șosea din afara localității Pogana, pe drumul județean Bârlad – Dragomirești, pe fondul vitezei excesive.

Astfel, șoferul autoturismului a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens, apoi s-a izbit de un copac de pe marginea șoselei.

„În urma impactului, autoturismul s-a rupt efectiv în trei bucăți. În consecință, șoferul a murit pe loc, iar soția acestuia, de altfel singurul pasager din mașină, a fost transportată în stare gravă la Spitalul de Urgență Bârlad, unde medicii au diagnosticat-o, la prima evaluare, cu fractură de bazin și de braț”, a declarat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Mihaela Ștraub.