Accident grav pe DN 1. Un bărbat a murit, iar alte trei persoane au fost rănite

Publicat: 02 09. 2015, 11:54

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov, Ciprian Sfreja, accidentul s-a produs în jurul orei 5.00, pe DN 1, între Mândra și Șercaia, după ce trei autoutilitare s-au ciocnit, patru persoane rămânând încarcerate.

Dintre cele trei autoutilitare, una s-a răsturnat pe carosabil, iar încărcătura din alta – care transporta lăzi cu prune – s-a împrăștiat pe șosea.

ISU Brașov a intervenit cu două echipaje de descarcerare, trei de la SMURD și trei ambulanțe.

Potrivit sursei citate, la sosirea echipajelor de intervenție, un bărbat de 49 de ani era inconștient, iar ulterior el a murit la spital.

„Bărbatul de 49 de ani prezenta traumatism cranio-cerebral cu plagă, traumatism cranio-facial, traumatism toracic și fractură deschisă la glezna dreaptă”, a spus Sfreja.

Ceilalți trei răniți, bărbați cu vârste între 40 și 50 de ani, au fost transportați la Spitalul Județean Brașov, unul dintre ei fiind în stare foarte gravă.

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliției Române, circulația în zonă a fost întreruptă până în jurul orei 9.30, perioadă în care traficul rutier a fost deviat pe ruta ocolitoare DJ 104B Făgăraș – Sebeș (județul Brașov), DJ 104A Mărgineni – Șinca Veche – Băile Perșani – DN 1.