ACCIDENT în Buzău. O persoană a murit, iar alte trei au fost rănite

Publicat: 07 01. 2013, 11:26
Actualizat: 26 06. 2013, 14:32

Accidentul s-a produs pe Aleea Industriilor din municipiul Buzău, pe un pod de la ieșirea din oraș către Brăila.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Buzău, comisar-șef Florina Crucianu, accidentul s-a produs după ce un autoturism Dacia Logan înmatriculat în Ilfov a intrat pe contrasens, fiind lovit un tir încărcat cu zahăr.

Martorii spun că autoturismul, care ar fi avut viteză, a derapat pe șoseaua acoperită cu polei, s-a răsucit 90 de grade, moment în care a fost izbit în plin de un autotren al cărui șofer nu a putut evita impactul.

În urma impactului extrem de violent, un bărbat pasager în autoturism a murit, iar alte trei persoane au fost grav rănite.

Pe de altă parte, Liviu Mocanu, directorul societății care se ocupă cu deszăpezirea în municipiul Buzău, a declarat că luni dimineață că s-a acționat în tot orașul pentru înlăturarea zăpezii și a poleiului.

„Incepînd cu ora 6.00 am acționat în tot orașul în zonele principale, cu 7 utilaje. Am intervenit în zona industrială, inclusiv acest pod. A nins pe la ora 5.00, iar acțiunea de deszpăezire a început la ora 6.00. Am dat cu material antiderapant, dar și acesta se antrenează pe măsură ce se circulă. Șoferii trebuie să circule în condiții de iarnă”, a declarat Liviu Movanu, directorul RER Buzău.