ACCIDENT pe drumul Timișoara-Lugoj. O persoană a murit și alte cinci au fost rănite

Publicat: 14 05. 2012, 09:55
Actualizat: 14 05. 2012, 15:07

O femeie aflată la volanul unei mașini sport și-a pierdut viața, iar alte cinci persoane, între care un copil de șase ani, au fost rănite, după ce șoferița s-a angajat într-o depășire pe drumul Timișoara – Lugoj, însă din cauza carosabilului umed autoturismul a derapat și a lovit alte două mașini.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Timiș, Andreea Cinteză, o femeie aflată la volanul unei mașini sport s-a angajat într-o depășire, între localitățile Chizătău și Șuștra, pe drumul Național 6 ce leagă Timișoara de Lugoj, la aproximativ 40 de kilometri de Timișoara, iar din cauza carosabiliului umed a derapat și a pierdut controlul volanului, provocând un accident rutier, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„După ce a depășit un prim autoturism, femeia a încercat să îl depășească și pe al doilea, dar din sens opus venea un autoturism de teren. Șoferița a frânat brusc, iar din cauza carosabilului umed a derapat, a acroșat mașina pe care tocmai o depășise, apoi a intrat pe contrasens și s-a izbit frontal de autoturismul de teren”, a declarat Andreea Cinteză corespondentului MEDIAFAX.

Șoferița din vina căreia s-a produs accidentul a murit înainte ca echipele de la Ambulanță să sosească la fața locului.

O persoană aflată în autoturismul de teren a rămas blocată în mașină și a fost nevoie de intervenția unei echipe de la descarcerare, iar șoferul a fost și el rănit. Alte trei persoane aflate în cel de-al treilea autoturism implicat în accident, printre care și un copil de șase ani, au ajuns la spitalul din Lugoj cu răni ușoare.

În urma accidentului, circulația rutieră a fost blocată pe ambele sensuri de mers circa două ore, iar cozile de mașini s-au întins pe circa zece kilometri.

Poliția a deschis o anchetă în acest caz.