ACCIDENT PE E 60. O tânără a murit și un francez a fost rănit, după ce mașina în care erau s-a izbit de un TIR

Publicat: 14 05. 2012, 15:08
Actualizat: 14 05. 2012, 15:55

O tânără în vârstă de 21 de ani a murit, iar un francez în vârstă de 19 ani a fost rănit grav, marți dimineață, în urma unui accident produs pe E 60, în județul Bihor, după ce mașina condusă de el a intrat pe contrasens și s-a izbit de un TIR, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Județene Bihor, Alina Dinu, accidentul s-a produs pe drumul european 60, în apropiere de localitatea bihoreană Aușeu.

„Șoferul unui autoturism a pierdut controlul direcției și a intrat pe contrasens, în coliziune cu un autotren”, a declarat Dinu.

În urma impactului, o tânără în vârstă de 21 de ani, pasageră în autoturism, a murit.

„Era decedată când colegii mei au ajuns la locul accidentului. Au încercat să o resusciteze aproximativ o oră, dar fără rezultat”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, medicul Hadrian Borcea, șeful SMURD Bihor.

Potrivit lui Borcea, șoferul mașinii, un tânăr francez, în vârstă de 19 ani, a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Oradea, în stare gravă.

Cei doi tineri se îndreptau spre Cluj-Napoca și, potrivit Poliției, șoferul ar fi adormit la volan, motiv pentru care autoturismul s-a lovit frontal de TIR.

În urma accidentului, circulația rutieră pe E 60 a fost blocată aproximativ o oră.