Accident Slătioara Pasager LIVE pe Facebook spera intervenție Poliție

Publicat: 30 06. 2018, 17:37

Șoferul băut care a provocat accidentul luase la ocazie doi soți. Aceștia s-au speriat de modul în care conducea. Bărbatul a încercat să-l domolească pe conducătorul auto și – dându-și seama că nu are șanse, a început să transmită LIVE pe Facebook imagini din mașină, sperând ca niște polițiști să observe transmisia și să-l oprească pe vitezoman. 

„Accelera în viteză și cum am văzut, am intrat pe live, că la noi aici, la intersecție, mai stă Poliție și poate să îl oprească imediat,” povestește Cătălin Șindilă, pasagerul din autoturismul care a provocat accidentul. „Eu i-am zis «mergi ușor!», dar mai rău dădea. Nu am urcat singur, eram cu soția. Ea era în spate.” 

Din nefericire, nimeni nu i-a observat înainte ca șoferul să piardă controlul volanului într-o curbă și să pătrundă pe contrrasens, ciocnindu-se frontal cu un alt autoturism care venea din sens opus. În urma impactului, și-a pierdut viața soția lui Șindilă, cu care se căsătorise în urmă cu cinci luni și șoferul autovehicolului care circula regulamentar. Acesta a fost testat de polițiști după accident, care au constatat că avea o alcoolemie de 0,58 mg/l în aerul expirat și l-au reținut pentru 24 de ore.