Accident spectaculos în Galați. Așa și-a „parcat” mașina soția unui polițist. Ce alcoolemie avea femeia de 40 de ani

Publicat: 25 04. 2018, 18:48

Potrivit polițiștilor, femeia de 40 de ani avea o alcoolemie 1,32 la mie în aerul expirat când s-a urcat la volan, scrie viata-libera.ro.

Șoferița este soția unui polițist, afirmă martori prezenți la fața locului. Evenimentul rutier într-un sens giratoriu. Se pare că femeia a pierdut controlul volanului, a acroșat o bordură, apoi mașina s-a răsturnat și a rămas cu roțile în sus. Din fericire, Dusterul condus de profesoară nu a intrat în coliziune cu alte mașini, așa a fost evitată o posibilă tragedie. Nici șoferița nu a pățit nimic, în ciuda cascadoriei pe care a făcut-o.

În momentul în care a fost preluată de polițiști, femeia rostea des, dar încurcat: „Nu am făcut nimic, nu am făcut nimic!”

„Este vorba despre o femeie de 40 de ani, din Galați, care se deplasa pe bulevardul Dunărea și, în intersecția cu Calea Galați, a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat. Femeia nu a fost rănită, dar la verificarea făcută cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 1,32mg/l în aerul expirat. A fost dusă la spital pentru prelevarea probelor de sânge, în vederea stabilirii alcolemiei”, a declarat cms. Gabriela Costin de la IPJ Galați.