Accidentul în lanț de pe Autostrada București-Pitești, produs din cauza unui fenomen meteo rar

Publicat: 15 02. 2012, 11:45
Actualizat: 23 02. 2012, 07:41
Accidentul în lanț produs azi dimineață pe Autostrada București-Pitești a fost cauzat de un fenomen meteo rar întâlnit, vinovat fiind - pe lângă Poliție, care nu a închis complet circulația - un singur șef de la Districtul Ciorogârla, sancționat administrativ.

Accidentul în lanț produs azi dimineață pe Autostrada București-Pitești a fost cauzat de un fenomen meteo rar întâlnit, vinovat fiind – pe lângă Poliție, care nu a închis complet circulația – un singur șef de la Districtul Ciorogârla, sancționat administrativ.

Ministerul Transporturilor anunță, într-un comunicat de luni seară, că a format, după accidentul de pe autostrada București-Pitești, o comisie care trebuia să verifice cauzele și să propună sancțiunile pentru posibilii vinovați.

Prima concluzie a comisiei Ministerului Transporturilor a fost că luni, între orele 4.30 și 5.00, "din cauza unui fenomen meteorologic rar întâlnit", de la kilometrul zece la kilometrul 17 al autostrăzii București Pitești, "a plouat la temperatura de minus 5 – minus7 grade Celsius", producându-se "un strat de polei la contactul apei cu partea carosabilă".

Mai multe știri pe www.mediafax.ro