Această femeie din Sibiu a născut, apoi a pus copilul într-o pungă și l-a abandonat. Ce s-a întâmplat după câteva zile

Publicat: 16 01. 2015, 10:26

O cameră de supraveghere a surprins momentul în care femeia de 44 de ani își lasă copilul într-o pungă și pleacă. Femeia le-a făcut chiar și un semn asistentelor, pentru a le atrage atenția asupra pungii.

”Am auzit plânset și m-am dus acolo la recepție și i-am spus doamnei: ‘Doamnă, veniți că e un copil aici în plasă’. Nu m-a crezut. M-am dus și i-am zis iar”, a declarat un martor.

La câteva zile după incident, femeia s-a întors la spital și s-a interesat de soarta fetiței sale. Mama are 44 de ani, este divorțată și are doi copii majori. Ea a precizat că și-a abandonat copilul pentru că i-ar fi fost rușine să apară cu un bebeluș la vârsta ei și având în vedere starea sa civilă. Stirileprotv.ro scrie că tocmai ceilalți doi copii ai săi ar fi convins-o pe femeie să meargă să își recupereze fetița.

”Regretă, vrea să-și ia copilul înapoi, se pare că acesta este și motivul pentru care s-a prezentat la spital, pentru a-și lua copilul”, a declarat agentul Elena Welter, purtător de cuvânt IPJ Sibiu.

În prezent, femeia este cercetată penal pentru abandon. Fetița se află sub îngrijire la Spitalul județean Sibiu, este în stare bună, stabilă și a început să mănânce și să ia în greutate, anunță medicii.