Adolescent amenințat cu un cuțit și tâlhărit în Târgoviște de un bărbat eliberat recent din penitenciar. Hoțul a fost prins în timp ce ataca un alt copil

Publicat: 20 02. 2013, 12:03
Actualizat: 27 03. 2019, 13:42

Un bărbat condamnat pentru tâlhărie și eliberat condiționat din închisoare în luna ianuarie a fost reținut, miercuri, după ce a tâlhărit un adolescent de 15 ani, pe care l-a amenințat cu un cuțit, pe bulevardul Unirii din Târgoviște, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanților Poliției Dâmbovița, bărbatul, în vârstă de 30 de ani, din orașul Pucioasa, a acostat pe stradă un elev de 15 ani, pe care l-a amenințat cu un cuțit, furându-i 10 lei.

Copilul și-a anunțat imediat tatăl, iar o echipă de polițiști a mers la fața locului, unde bărbatul a fost prins în timp ce încerca să-i fure telefonul mobil unui alt copil, amenințându-l și pe acesta cu un cuțit.

Tâlhăriile au avut loc marți, pe bulevardul Unirii din Târgoviște, unde se află colegiile „Ion Heliade Rădulescu” și „Constantin Brâncoveanu”.

Conform surselor citate, bărbatul a fost dus la audieri la sediul Poliției Târgoviște, fiind reținut apoi pentru 24 de ore, sub acuzația de tâlhărie și tentativă de tâlhărie.

Polițiștii spun că bărbatul este recidivist, având o condamnare tot pentru tâlhărie și fiind eliberat condiționat din închisoare în luna ianuarie.