Adolescentă amenințată de fostul iubit că-i pune pozele la matrimoniale: „Dacă nu o să te sune lumea, să mă faci cuțu. Ești proastă că faci cu mine de-astea”

Publicat: 17 09. 2019, 15:50

După despărțire, tânăra de 17 ani, elevă la liceul din Magalia a fost bombardată cu mesaje de amenințare din partea celui cu care a fost într-o relație. Una dintre prietenele tinerei a postat mesajele pe rețelele sociale, cu intenția de a trage un semnal de alarmă asupra existenței băieților cu care fetele nu ar trebui să aibă relații:

„În ce lume trăim? Prietena mea s-a despărțit de acest baiat care o amenință că-i pune poza de profil pe matrimoniale. Aveți grijă cu ce băieti vă încurcați”, a postat pe Facebook prietena tinerei amenințate.

Cu un limbaj licențios și umilitor la adresa fetei, tânărul de 19 a amenințat-o că-i va pune fotografia de profil pe site-urile de matrimoniale: „Ți-ai bătut joc de mine? Să vezi unde o să ajungi tu și numărul tău. Ești proastă că faci cu mine de-astea. Fii atentă ce faze frumoase îți fac… Dacă nu o să te sune lumea să te întrebe cât e m..a să mă faci cuțu. Gata. Pa. Te rezolv eu”, i-a scris tânărul fetei care s-a despărțit de el.
Cele două prietene intenționează să depună plângere la poliție, potrivit Adevărul.