Adolescentul internat cu meningită la Spitalul Județean de Urgență Craiova a decedat

Publicat: 15 02. 2012, 10:03
Actualizat: 25 07. 2012, 05:50
Adolescentul bolnav de meningită care a fost internat, în urmă cu mai bine de o săptămână, în clinica de Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență Craiova, a decedat, marți după-amiază, cadrele medicale ne mai putând face nimic pentru ai salva viața.

Adolescentul bolnav de meningită care a fost internat, în urmă cu mai bine de o săptămână, în clinica de Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență Craiova, a decedat, marți după-amiază, cadrele medicale ne mai putând face nimic pentru ai salva viața, transmite corespondentul MEDIAFAX

Ionuț Iordan (16 ani), din comuna doljeană Breasta, a fost internat în data de 23 iulie. El a fost adus în stare gravă, fiind în comă profundă de gradul IV și internat în Secția de Terapie Intensivă a spitalului.

Pacientul avea simptomele îmbolnăvirii de meningită. "Decesul a fost înregistrat ieri după-amiază (marți – n. r.). Nu existau șanse de supraviețuire pentru că era în comă profundă", a declarat, miercuri, directorul de îngrijiri medicale Maria Adriana Trică.

Cel mai probabil, băiatul a contactat boala când s-a dus împreună cu tatăl lui să facă o baie în râul Jiu. Cadrele medicale au fost sceptice încă de la început cu privire la șansele de supraviețuite ale minorului. (Mediafax)