Aeronavă Wizzair, întoarsă de la decolare din cauza unor probleme tehnice ar putea pleca după 13.30

Publicat: 16 02. 2012, 10:07
Actualizat: 20 02. 2012, 14:03
Aeronava Wizzair, care trebuia să efectueze zborul București-Dortmund la ora 7.05 și a fost întoarsă de la decolare din cauza unor probleme tehnice, ar putea decola în jurul orei 13.40, cu șase ore mai târziu, informează, vineri, compania aeriană.

Aeronava Wizzair, care trebuia să efectueze zborulBucurești-Dortmund la ora 7.05 și a fost întoarsă de la decolaredin cauza unor probleme tehnice, ar putea decola în jurul orei13.40, cu șase ore mai târziu, informează, vineri, companiaaeriană.

Reprezentanții companiei Wizzair au precizat că zborul București- Dortmund este întârziat din cauza unor probleme de naturătehnică, respectiv scurgere de apă, iar pasagerii au fost debarcațiși au primit vouchere pentru alimente și băutură, fiind tratațiconform normelor europene în vigoare.

Tehnicienii inspectează aeronava pentru a remedia situașia și seestimează că aeronava va decola în jurul orei 13.40.

„În cazul în care după inspecția tehnică aeronava nu va primiacordul de plecare, compania va pune la dispoziția pasagerilor oaltă aeronavă pentru efectuarea zborului”, precizează Wizzair.

Aeronava Wizzair, care trebuia să decoleze, vineri, de peAeroportul Băneasa, a fost întoarsă, întrucât în timpul rulajului afost sesizată o defecțiune tehnică, au anunțat surse oficialeaeroportuare.

Mediafax