Alarmă cu bombă la Spitalul Județean din Ploiești

Publicat: 15 02. 2012, 11:56
Actualizat: 25 07. 2012, 21:38
Vizitatorii pacienților internați la Spitalul Județean de Urgențe din Ploiești au fost evacuați de urgență, în acestă după-amiază, după ce o persoană care a sunat la numărul 112 a anunțat că în incinta unității a fost amplasată o bombă.

Vizitatorii pacienților internați la Spitalul Județean de Urgențe din Ploiești au fost evacuați de urgență, în această după-amiază, după ce o persoană care a sunat la numărul 112 a anunțat că în incinta unității a fost amplasată o bombă.

Directorul Spitalului Județean de Urgență Ploiești, medicul Adrian Strâmbeanu, a declarat că reprezentanții conducerii spitalului au fost anunțați despre alarma cu bombă de către autoritățile competente, care au sosit de urgență la fața locului. Conform sursei citate, persoana care a făcut anunțul privind amplasarea bombei a lăsat un nume și un număr de telefon mobil.

Strâmbeanu a precizat că, în condițiile în care între orele 14.00 și 16.00 este zilnic perioadă de vizită la spital, toți vizitatorii și aparținătorii bolnavilor au fost evacuați de urgență, iar autoritățile competente cercetează fiecare colț al clădirii, imobilul în care funcționează spitalul având parter și cinci etaje. Potrivit directorului spitalului, în această unitate se află internați aproximativ 680 de pacienți, niciunul dintre aceștia nefiind evacuat.

În prezent, continuă cercetările pentru a se stabili dacă a fost vorba despre o alarmă falsă.