ALBA. Tânăr de 19 ani, arestat după ce a violat-o pe sora de 12 ani a unui prieten

Publicat: 22 06. 2020, 20:41
Actualizat: 22 06. 2020, 21:01
FOTO - caracter ilustrativ

Un tânăr de 19 ani din Alba a fost reținut pentru 24 de ore, fiind acuzat că a violat o fetiță de 12 ani. Polițiștii din Cugir l-au reținut, duminică, în localitatea Vinerea.

Acesta e bănuit că, în noaptea de 20/21 iunie, în timp ce se afla la o petrecere organizată de un tânăr din Vinerea, ar fi invitat-o pe sora gazdei, o minoră în vârstă de 12 ani, la o plimbare în grădina casei unde, la un moment dat, ar fi constrâns-o să întrețină cu el raporturi sexuale.

Astăzi, tânărul a fost prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunerea de arestare reventiva pentru 20 de zile.

Un tânăr din Alba a fost încătușat de polițiști, în timp ce făcea live pe Facebook

Un tânăr din județul Alba a fost încătușat de polițiști, în timp ce făcea live pe Facebook. Întâmplarea a avut loc după ce băiatul, aflat în mașină alături de un prieten, a fost oprit de un echipaj de poliție.

Polițiștii i-au cerut documentele, moment în care tânărul a observat că agenții nu poartă mască de protecție și nici mănuși.

A început să transmită totul live pe Facebook, susținând că agenții nu respectă măsurile de protecție menite să oprească răspândirea noului coronavirus.

„Doi agenți de poliție, fără mască și fără mănuși. În plină pandemie! Dați-ne sancțiune și plecăm!”, a spus tânărul în timp ce filma.

Când polițiștii au vrut să plece, băiatul nu a vrut să se dea la o parte, așa că agenții s-au dat jos din masină, au alergat după el, l–au imobilizat și l-au încătușat.

Pedofil din Brașov, arestat după ce și-a vândut laptopul. Cel care a cumpărat computerul a avut un șoc după ce a văzut ce făcuse bărbatul cu o fetiță de 10 ani!

Un bărbat în vârstă de 56 de ani, din Brașov a fost reținut, la sfârșitul lunii aprilie, după ce polițiștii și procurorii DIICOT au probat că, acum doi ani, acesta a violat o fetiță în vârstă de 10 ani și a filmat scenele de sex.

Brașoveanul a fost prins abia doi ani mai târziu, după ce a vândut laptopul în care salvase filmările și pe care uitase să le șteargă.

Potrivit polițiștilor, în urmă cu doi ani, individul a locuit într-un bloc din Brașov, unde era vecin cu un cuplu cu probleme financiare, care avea o fetiță în vârstă de zece ani.

Părinții fetei obișnuiau să împrumute bani de el, iar atunci când își achitau datoriile, o trimiteau pe fetiță să le ducă banii. La un moment dat, acesta ar fi violat-o pe fetiță, în timp ce ar fi filmat totul cu telefonul mobil.

Copilul nu a avut curaj să spună nimic, iar bărbatul s-a mutat, între timp, la Focșani…