Alertă în Brașov: Polițiștii caută o femeie și pe fiul acesteia în vârstă de 3 ani, după ce s-au rătăcit în pădure

Publicat: 22 04. 2019, 08:43

Potrivit unui comunicat transmis luni de Poliția Brașov, femeia în vârstă de 40 ani, împreună cu fiul său în vârstă de 3 ani și 10 luni, au plecat la plimbare, prin pădure, duminică seara, și nu s-au mai întors. Aceștia se aflau în pădurea din apropierea satului Zizin, comuna Tărlungeni, împreună cu alți membri ai familiei.

Femeia are 1,70 metri înălțime, 55 de kilograme, față ovală, constituție astenică, ochii albaștri, părul șaten drept mediu, prins la spate în coadă. La data plecării purta o geacă de fâș lungă de culoare albastru închis și o pereche de blugi.

Copilul are aproximativ un metru înălțime, ochii mari negri, față ovală, păr castaniu, constituție normală. Acesta purta o geacă de fâș de culoare roșie, o bluză de culoare albă și era încălțat cu cizme de culoare neagră. Băiatul avea și o bicicletă fără pedale de culoare roșie, cu inscripția „190″ de culoare neagră, pe cadru.

Oamenii legii fac apel ca persoanele care pot oferi informații despre cele două persoane să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112.