ALERTĂ. Un angajat al TVR, diagnosticat cu Covid-19! Ce a anunțat instituția

Publicat: 09 07. 2020, 11:42
Focar de coronavirus la TVR! Numărul celor infectați ajunge la 13, după confirmarea altor două cazuri de COVID-19

Un angajat al Televiziunii Române a fost diagnosticat cu noul coronavirus, a anunțat joi instituția. O anchetă epidemiologică este în curs de desfășurare, iar în sediul TVR au fost efectuate dezinfecții în mai multe secții!

Potrivit procedurilor, a fost anunțat medicul de familie, precum și cabinetul medical al TVR și au fost luate măsurile specifice în acest caz.

Autoritățile realizează o anchetă epidemiologică, iar spațiile în care s-a aflat omul respectiv au fost dezinfectate.

Conducerea TVR a dispus sporirea măsurilor în asemenea cazuri, dezinfecții în mai multe încăperi și asigurarea suplimentară a unor materiale de protecție.

Mesajul de ultimă oră al TVR

„Vă informăm ca un angajat din TVR a fost depistat pozitiv la testul COVID-19

Potrivit procedurilor, a fost anunţat medicul de familie şi Cabinetul Medical al instituţiei care au luat măsurile necesare în acest caz. Este în curs o anchetă epidemiologică iar spaţiile în care s-a aflat persoana respectivă au fost dezinfectate.
Conducerea TVR a dispus sporirea măsurilor în astfel de cazuri: dezinfecţii în mai multe încăperi şi asigurarea suplimentară a unor materiale de protecţie.

Serviciul Comunicare, Relaţii Publice şi Protocol”, informează instituția într-un comunicat de presă.

Marcel Pavel, internat cu Covid-19! Vedetele cu care a intrat în contact artistul. Emoții în echipa emisiunii Te cunosc de undeva de la Antena 1

Marcel Pavel, unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți din România, a fost infectat cu noul coronavirus, informație pe care GÂNDUL.RO a dezvăluit-o în premieră. Artistul este deja internat la un spital din Capitală, fiind luat de acasă cu izoleta, așa cum au mărturisit sursele noastre. Acum, emoțiile sunt uriașe printre vedetele cu care a interacționat, ca și pentru colegii de la Te cunosc de undeva, show-ul difuzat de Antena 1.

Cu numai o zi în urmă, marți, Marcel Pavel se simțea bine, nu acuza nicio problemă și chiar le spunea fanilor să abia așteaptă să-și reîntâlnească buna prietenă, pe Monica Anghel, pentru reluarea filmărilor la un nou sezon din emisiunea Te cunosc de undeva.