CORONAVIRUS. Marcel Pavel, internat cu Covid-19! Vedetele cu care a intrat în contact artistul. Emoții în echipa emisiunii Te cunosc de undeva

Redactor:
Marius Olaru
CORONAVIRUS. Marcel Pavel, internat cu Covid-19! Vedetele cu care a intrat în contact artistul. Emoții în echipa emisiunii Te cunosc de undeva
CORONAVIRUS. Marcel Pavel, internat cu Covid-19! Vedetele cu care a intrat în contact artistul. Emoții în echipa emisiunii Te cunosc de undeva / Sursa FOTO: cancan.ro

Marcel Pavel, unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți din România, a fost infectat cu noul coronavirus, informație pe care GÂNDUL.RO a dezvăluit-o în premieră miercuri seară. Artistul este deja internat la un spital din Capitală, fiind luat de acasă cu izoleta, așa cum au mărturisit sursele noastre. Acum, emoțiile sunt uriașe printre vedetele cu care a interacționat, ca și pentru colegii de la Te cunosc de undeva, show-ul difuzat de Antena 1.

Cu numai o zi în urmă, marți, Marcel Pavel se simțea bine, nu acuza nicio problemă și chiar le spunea fanilor să abia așteaptă să-și reîntâlnească buna prietenă, pe Monica Anghel, pentru reluarea filmărilor la un nou sezon din emisiunea Te cunosc de undeva.

Cu ce vedete a intrat în contract Marcel Pavel

În momentul de față, toți amicii cu care a interacționat Marcel Pavel stau ca pe ghimpi. Vedetele se gândesc la sănătatea lor, mai ales că epidemia Covid-19 a arătat, cel puțin în ultimele zile, că nu este un subiect de domeniul trecutului.

Cel mai probabil, toți colegii de la Te cunosc de undeva vor fi testaţi pentru Covid-19. Printre ei, inclusiv Andreea Bălan și Monica Anghel, bunii prieteni ai lui Marcel Pavel.

Însă, în ultimele zile, Marcel Pavel a fost invitat şi la câteva emisiuni de televiziune, unde a mers să își promoveze cel mai nou single, „Zâna mea frumoasă din poveşti”.

Astfel, scrie capital.ro, în mod direct, artistul a interacționat cu o serie de colegi, de la Antena Stars, Pro Tv („Vorbeşte lumea”) și Kanal D („Teo Show”).

Marcel Pavel a răcit la Te cunosc de undeva

Marcel Pavel s-a simțit rău în cursul zilei de miercuri, când a și fost dus cu izoleta la spital. Surse medicale au dezvăluit ÎN EXCLUSIVITATE PENTRU GÂNDUL că Marcel Pavel a fost confirmat cu noul coronavirus!

Chiar înainte de a ajunge la spital, vedeta povestea că prezintă simptomele unei răceli, cel mai probabil luată de pe platoul de filmare la Te cunosc de undeva. „Sunt răgușit, cred că am răcit la filmări. Familia mea se simte bine. Aștept mâine rezultatul și sper să fie negativ”, declara Marcel Pavel.

Inchide