Am fost speriat de URA împotriva PSD. Am vrut să fiu un LIANT. Primarul din Pucioasa a semnat inițiativa „Fără penali în funcțiile publice”

Publicat: 30 07. 2018, 11:36
Actualizat: 02 10. 2018, 15:15

Primarul din Pucioasa, Constantin Ana, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că a fost contactat de patru tineri care strângeau semnături pentru inițiativa „Fără penali în funcțiile publice” și s-a întâlnit cu ei la sediul Primăriei, unde a semnat inițiativa.

Întrebat ce l-a determinat să facă acest gest, primarul a spus că a fost motivat de „această dezbinare între PSD și tinerii care protestează împotriva noastră (PSD n.r.). Eu am vrut să fiu un liant. Interesul nostru e comun, vrem toți o țară normală, să devenim o țară unită. Am fost speriat de această ură împotriva PSD”.

Ana a precizat că nu a fost „certat” de conducerea partidului.

„Nu înseamnă că sunt mai puțin PSD-ist că am semnat. E un gest de normalitate. Și noi suntem oameni, nu maimuțe. Și noi, PSD-iștii tineri, suntem interesați de viitorul acestei țări. Nu am avut un interes personal. În nicio clipă nu mi-a fost teamă că mi se va reproșa ceva din partea conducerii partidului”, a declarat Constantin Ana.

Constantin Ana are 40 de ani și de 21 de ani este membru PSD.

foto: Facebook Constantin Ana