Anchetă a ISJ la o școală din Timișoara, după ce trei elevi au consumat alcool și au intrat în comă

Publicat: 19 12. 2013, 00:43
Actualizat: 25 09. 2014, 20:07

Trei elevi, doi băieți și o fată, cu vârste cuprinse între 15 și 16 ani, au fost transportați în comă, la Spitalul de Copii „Louis Țurcanu”, din Timișoara, după ce au consumat alcool la școală, toți trei fiind acum sub supraveghere medicală, iar Inspectoratul Școlar Județean va face o anchetă.

Inspectorul-șef adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Timiș, Aura Danielescu, a declarat corespondentului MEDIAFAX că, miercuri, trei elevi de la Școala Profesională „Gheorghe Atanasiu” din Timișoara au consumat băuturi alcoolice în unitatea de învățământ, fiind apoi transportați la Spitalul de Copii „Louis Țurcanu”, în comă.

Potrivit sursei citate, Inspectoratul Școlar Județean Timiș va constitui o comisie care va face o anchetă la această școală.

„Elevii au intrat în școală destul de ușor cu țuica, pentru că la poartă nu este nimeni care să-i controleze. Vom constitui o comisie la nivelul ISJ Timiș care să analizeze acest caz. Din primele informații, incidentul s-a petrecut într-o pauză, dar nu știm exact”, a declarat Aura Danielescu.

Adjunctul ISJ Timiș a mai spus, miercuri seară, că elevii se află, în prezent, sub supraveghere medicală.

„Copiii sunt bine acum, tocmai am sunat la spital și mi-au confirmat că sunt bine și sunt supravegheați medical”, a mai spus Aura Danielescu.