Andrei Năstase, după victoria la Chișinău. „Să rămânem uniți și doar așa vom reuși și în parlamentare”

Publicat: 04 06. 2018, 11:04
Actualizat: 25 03. 2019, 19:44

Noul primar ales al Chișinăului, vorbind duminică seara la sediul formațiunii sale, Platforma Demnitate și Adevăr, alături de principala sa aliată, Maia Sandu, liderul Partidului Acțiune și Solidaritate, a îndemnat la menținerea unității, informează site-ul postului Radio Europa Liberă.

„Această victorie ne aparține nouă TUTUROR, locuitorilor Chișinăului, locuitorilor din suburbii și întregii țări. Să continuăm la fel, să rămânem uniți și doar așa VOM REUȘI în viitor, și în parlamentare, și în celelalte scrutine”.

La rândul ei, Maia Sandu l-a felicitat public pe Andrei Năstase, afirmând: „Această victorie a demonstrat că uniți putem învinge! Tot așa vom câștiga și alegerile parlamentare”.

Andrei Năstase a fost ales în funcția de primar al Chișinăului, obținând 52,57% din sufragii, arată rezultatele după numărarea tuturor voturilor, informează Comisia Electorală Centrală a Republicii Moldova. Contracandidatul lui Năstase, Ion Ceban, din partea Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (pro rus), a fost votat de 47,43% din alegători, în cel de-al doilea tur al alegerilor anticipate pentru Primăria Chișinăului.

Foto: Andrei Năstase/Facebook