Angajații REBU protestează față de rezilierea contractului cu Primăria sectorului 1

Publicat: 15 02. 2012, 10:16
Actualizat: 23 05. 2012, 11:37
Câteva sute de angajați ai firmei de salubrizare REBU au început, marți dimineață, un protest față de rezilierea contractului de curățenie stradală pentru sectorul 1 al Capitalei și cer ca primarul Andrei Chiliman să revină asupra acestei decizii

Câteva sute de angajați ai firmei de salubrizare REBU au început, marți dimineață, un protest față de rezilierea contractului de curățenie stradală pentru sectorul 1 al Capitalei și cer ca primarul Andrei Chiliman să revină asupra acestei decizii.

Directorul REBU, Mircea Raicu, a declarat că deocamdată salariații protestează în incinta punctelor de lucru ale societății dar, din 23 august, vor ieși în stradă, deoarece au primit o autorizație din partea Primăriei Capitalei.

Contractul dintre Primăria sectorului 1 și firma REBU a expirat sâmbăta trecută, iar primarul Andrei Chiliman nu a mai prelungit înțelegerea cu societatea de salubritate, curățenia acestei zone administrative urmând să fie asigurată de o nouă firmă, desemnată în urma unei licitații. (Mediafax)