ANGELO SIMONICĂ la ROMÂNII AU TALENT, sezonul 3, semifinala 4

Publicat: 26 04. 2013, 23:36
Actualizat: 30 07. 2014, 15:10

ANGELO SIMONICĂ, rockerul de la ROMÂNII AU TALENT, a cântat în SEMIFINALA 4 de la ROMÂNII AU TALENT SEZONUL 3 o piesă de Bon Jovi, „You give love a bad name”. Elevul de 17 ani din București a alternat solo-urile la chitară cu strofele și refrenul melodiei lui Bon Jovi și a avut în spate mai mulți instrumentiști. Show-ul lui Angelo Simonică a fost însoțit de efecte luminoase și pirotehnice.

ANGELO SIMONICĂ de la ROMÂNII AU TALENT SEZONUL 3 SEMIFINALA 4, a fost evaluat de Mihai Petre, care a declarat: „Ce trupă ai avut în spate, ai făcut o alegere foarte bună! Când te gândești la un moment rock, te gândești la forță. A fost spectaculos și finalul, cu toate chestiile care săreau prin jurul tău. Întotdeauna îmi doresc de la un astfel de moment să fie exploziv, iar al tău a fost. Cred că ai un viitor extraordinar, ești rock, ce mai!”.

Despre ANGELO SIMONICĂ de la ROMÂNII AU TALENT SEZONUL 3 SEMIFINALA 4, Andra a declarat : „Nu prea mă pricep la rock, dar tu mă faci să-mi placă rockul. Ești în vârful piramidei, aplauze! Faptul că ai cântat fără pană, care a căzut, a fost perfect. Ești un adevărat artist”.

Comentând prestația lui ANGELO SIMONICĂ de la ROMÂNII AU TALENT SEZONUL 3 SEMIFINALA 4, Andi Moisescu a spus: „Mi-a plăcut foarte mult atitudinea, e de rocker, erai tu și muzica ta, așa trebuie să fie. „.

În urma prestației de la ROMÂNII AU TALENT SEMIFINALA 4ANGELO SIMONICĂ va afla dacă s-a calificat în FINALA ROMÂNII AU TALENT SEZONUL 3, din 10 mai.21

Premiul cel mare la ROMÂNII AU TALENT, în valoare de 120.000 de euro, este acordat de Cosmote.

ROMÂNII AU TALENT SEZONUL 3 SEMIFINALA 4 LIVE