Antonescu: Am propus BPC un mandat privind inițierea de discuții cu toate partidele politice

Publicat: 16 02. 2012, 10:03
Actualizat: 02 03. 2012, 18:56
Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, la finalul BPC, că a propus Biroului politic o formulă de mandat privind inițierea de discuții cu toate partidele politice în perioada umrătoare, mandat care va fi validat de Delegația Permanentă.

Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, la finalulBPC, că a propus Biroului politic o formulă de mandat privindinițierea de discuții cu toate partidele politice în perioadaumrătoare, mandat care va fi validat de Delegația Permanentă.

„Am propus Biroului o formulă de mandat de discuții cu toatepartidele politice și o vom trece prin Delegație. Delegația va daacest mandat. Propunerea a fost asumată de Birou și va fi făcută înnumele Biroului și, după ce îl asumăm în Delegație, vă spunem”, aspus Antonescu.

La rândul său, Ludovic Orban, a menționat că propunerea a fostformulată în sensul deciziilor luate până acum de organismelePNL.

„Am formulat o propunere care a fost adoptată de Biroul Politicși pe care o vom prezenta în Delegația Permanentă. Este o propunereîn sensul deciziilor de până acum ale organismelor statutare alePNL și în sensul consultărilor care au fost făcute în toatefilialele județene ale PNL”, a spus Orban.

Mediafax