Antrenorul de fitness din Vâlcea, care a adus prăjituri cu cannabis la o petrecere, a fost arestat

Publicat: 31 01. 2023, 22:05
Actualizat: 31 01. 2023, 22:06

Magistrații din Argeș au decis ca arestul la domiciliu să fie transformat în arest preventiv pentru bărbatul care ar fi dus prăjituri cu droguri la o petrecere organizată la restaurantul Hotelului Ramada din Râmnicu Vâlcea, în urmă cu două weekend-uri.

Antrenorul de fitness, Dumitru Cojocari, va sta în arest preventiv pentru următoarele 21 de zile. Decizia este definitivă şi contrazice soluţia pronunţată iniţial de Tribunalul Vâlcea, care dispusese în cazul suspectului arestul la domiciliu.

Din cercetări a reieșit că, la data de 21 ianuarie 2023, bănuitul ar fi oferit, la o petrecere privată, o prăjitură la prepararea căreia ar fi folosit aproximativ 15 grame de cannabis.

În urma consumului, 15 dintre invitați ar fi acuzat stări de rău, palpitații și atacuri de panică și s-au prezentat la camera de gardă a Spitalului Județean Vâlcea.

În urma percheziției efectuate la data de 22 ianuarie 2023, în locuința bărbatului au fost descoperite resturi de cannabis și un grinder.

Bărbatul a fost însă reținut după care s-a luat decizia controlului judiciar, însă, astăzi, magistrații Curții de apel Argeș au decis să admită recursul făcut de procurorii DIICOT și să-l aresteze.