Apel la solidaritate: O mămică bolnavă de COVID-19, aflată în comă, are nevoie urgent de plasmă!

Publicat: 31 12. 2020, 15:24
Actualizat: 31 12. 2020, 15:25
Apel la solidaritate: O mămică bolnavă de COVID-19, aflată în comă, are nevoie urgent de plasmă! / Sursă FOTO: Shutterstock - caracter ilustrativ

O femeie care a născut recent are nevoie de ajutorul românilor care au fost bolnavi de COVID-19. anca Oprea se află în comă, la Spitalul Colentina, și are nevoie urgent de tratament cu plasmă. 

Proaspăta mămică a născut de urgență, la doar 33 săptămâni de sarcină, iar în prezent se află în comă, are nevoie de ajutorul românilor care au fost bolnavi de COVID-19 și au dezvoltat anticorpii specifici.

Anca Oprea, în comă la Spitalul Colentina

Aceasta are nevoie de plasmă de la o persoană cu grupa de sânge B3 RH+, care a fost bolnavă de coronavirus și a dezvoltat anticorpii necesari luptei cu boala. Anca Oprea se află internată la Spitalul Colentina din Capitală.

O persoană familiară cu situația acesteia a postat pe Facebook un mesaj în care prezintă starea în care se află și precizează că, la momentul donării, persoana respectivă trebuie să precizeze explicit pentru cine donează, respectiv pentru Anca Oprea.