Aproape 200 de persoane la funeraliile pilotului Colin McRae

Publicat: 15 02. 2012, 10:30
Actualizat: 24 02. 2012, 21:15
Aproape 200 de persoane au asistat, miercuri, în apropiere de Glasgow, la funeraliile fostului campion mondial de raliuri Colin McRae, în vârstă de 39 de ani, și ale fiului său de cinci ani, Johnny, morți în urma unui accident de elicopter.

Aproape 200 de persoane au asistat, miercuri, în apropiere de Glasgow, la funeraliile fostului campion mondial de raliuri Colin McRae, în vârstă de 39 de ani, și ale fiului său de cinci ani, Johnny, morți în urma unui accident de elicopter, informează AFP.

Pe lângă rude și prieteni, la ceremonia de la crematoriul din Daldowie, lângă Glasgow, au asistat și personalități din lumea sportului precum fostul campion mondial de Formula 1, Jackie Stewart, campionul Indycar, Dario Franchitti, sau căpitanul naționalei de fotbal a Scoției, Barry Ferguson.

Colin McRae și fiul său se aflau printre cei patru pasageri ai elicopterului fostului campion, care s-a prăbușit la 15 septembrie, lângă Lanark, în Scoția.

Ceilalți doi pasageri erau Ben Porcelli, în vârstă de șase ani, un prieten al lui Johnny, precum și un prieten al lui McRae, Graeme Duncan, în vârstă 37 de ani.

Scoțianul, care a câștigat Campionatul Mondial în 1995, avea brevet de pilot și se deplasa în mod regulat cu elicopterul.

Căsătorit cu Alison, Colin McRae mai avea o fetiță, Hollie.