Așa ceva nu ați mai văzut! Un pod de beton a fost furat cu totul într-o singură noapte. CUM a fost posibil

Publicat: 24 02. 2023, 15:33
Actualizat: 24 02. 2023, 15:38
Pod de piatra, furat în județul Suceava/Sursa FOTO: Captura Youtube

Un pod format din tuburi mari din beton dintr-o localitate din județul Suceava a fost furat cu totul într-o singură noapte, iar reprezentanții firmei care au făcut lucrările au depus plângere penală.

Podul era unul provizoriu și fusese ridicat în județul Suceava, pe DJ 208 A, în localitatea Luncușoara, pentru a permite circulația auto în perioada în care în zonă se ridică un alt pod, termenul de finalizare a acestuia fiind sfârșitul anului.

Localnicii au sunat la 112 și au anunțat că podul a fost destructurat în timpul zilei, iar în cursul nopții tuburile din care era format au dispărut, reprezentanții firmei care l-au construit făcând plângere penală, scrie newsbucovina.ro.

„Podul era compus din 6 tuburi de cate 2,5 metri, cu două rânduri de tuburi. Peste tuburi era pământ, era piatră, se circula cu mașina. Da, s-a furat un pod. Le-a luat cu un excavator pe care a pus o reclamă Autotehnorom (firma care a ridicat podul – n.r.) ca să nu atragă atenția. Ziua mare lucra, a îndepărtat pământul, noaptea a venit și a luat tuburile. Avem și filmări. Vecinii au fost foarte drăguți cu noi. Au văzut operațiunea, au filmat”, a spus pentru sursa citată Dumitru Dascălu, reprezentatul firmei care amenajase acel pod.

„Podul de piatră s-a furat”, a concluzionat reprezentanul firmei de construcții.

El a menționat că a fost depusă plângere penală în acest caz.