Au fost prinși hoții care au jefuit-o pe Mioara Roman. Polițiștii i-au găsit la sute de kilometri distanță

Publicat: 18 09. 2017, 19:02

Reprezentanții Direcției Generale a Poliției Municipiului București au afirmat, pentru MEDIAFAX, că cei patru bărbați sunt audiați, la ora transmiterii acestei știri, la Secția 1 de Poliție din Capitală. În fața polițiștilor sunt acum cei trei presupuși hoți care ar fi intrat în casa Mioarei Român, dar și șoferul mașinii cu care au fugit din fața locuinței acesteia.

Cele patru persoane au fost prinse în județul Mureș.

Conform sursei citate, bărbații au furat din casa Mioarei Roman suma de 1.000 de lei, un parfum și câteva bijuterii.

Mioara Roman a fost jefuită, duminică, de trei bărbați care au abordat-o oferindu-se să-i repare un burlan de scurgere stricat contra sumei de 50 lei. Ulterior, au cerut o sumă mai mare, femeia nefiind de acord. După o perioadă de negocieri, cei trei au părăsit locuința, însă au sustras mai multe bunuri.

„După ce au fixat acel burlan, au cerut altă sumă, cu mult mai mare. Persoana nu a fost de acord și au urmat anumite negocieri. Persoanele au părăsit locuința după ce au primit o sumă de bani, dar au sustras și câteva bunuri. A fost efectuată cercetarea la fața locului și a fost audiată persoana vătămată”, potrivit Poliției Capitalei.

Mioara Roman a sesizat Secția 1, iar polițiștii au deschis un dosar penal pentru furt, încercând identificarea bărbaților și recuperarea bunurilor.