Au jefuit o benzinărie din România și credeau că au scăpat cu 22.000 de lei

Publicat: 28 01. 2015, 11:57
Actualizat: 28 01. 2015, 16:52

Potrivit Poliției Județene Alba, cei patru suspecți în cazul jafului comis în noaptea de 21 spre 22 noiembrie 2014 la o benzinărie din municipiul Blaj au fost identificați și prinși de polițiști cu o zi în urmă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În urma cercetărilor s-a stabilit că cei patru, cu vârste între 25 și 31 de ani, trei dintre ei cu antecedente penale, au intrat în acea noapte într-o stație de carburanți din Blaj, unde au agresat-o pe angajată și au furat dintr-un seif peste 22.000 de lei, bani proveniți din încasări.

Femeia a fost lovită de către cei patru și apoi legată până când aceștia au putut să fure banii din seif. Ea a reușit să apese butonul de panică imediat după plecarea celor patru, iar la câteva minute acolo a sosit un echipaj al firmei de pază și protecție cu care avea contract benzinăria, agenții de pază anunțând Poliția.

Polițiștii au mai stabilit că bărbații au folosit un autoturism împrumutat de unul din ei de la o persoană din comuna Chibed.

Suspecții – trei din județul Mureș și al patrulea din Harghita – au fost prinși în urma a zece percheziții domiciliare făcute în județul Mureș, ulterior fiind duși la sediul Poliției Județene Alba, unde au fost audiați, iar miercuri dimineață s-a decis ca toți să fie reținuți pentru 24 de ore, pentru tâlhărie calificată și lipsire de libertate în mod ilegal. Ei vor fi duși în instanță cu propunerea de arestare preventivă.