Banii de coafor o pun în încurcătură pe o senatoare PNL

Publicat: 19 04. 2015, 20:28

După ce s-a făcut remarcată prin ținutele vestimentare în culorii vii, dar și întotdeauna elegante, senatoarea PNL Steliana Miron a spus că hainele și le face la comandă, la o fabrică din Suceava, iar o ținută o costă aproximativ 600 de lei.

Pantofii și-i ia tot de la un producător local din Bucovina. Întrebată de partea financiară care îi acoperă aceste cheltuieli, Steliana Miron a spus că se bazează pe familia ei, având în vedere că indemnizația de parlamentar nu i-ar ajunge nici de coafor.

„Noroc cu soțul meu și cu părinții mei că mă susțin financiar. Din salariul de la Parlament nu mi-ar ajunge banii nici pentru coafor”, a declarat ea, pentru evz.ro.

Declarația a fost făcută în contextul în care sursa citată a realizat un material despre ținutele pe care le adoptă doamnele din Parlament.

Ulterior, într-o intervenție la Antena 3, Steliana Miron a negat că ar fi făcut o astfel de declarație.

„Am idee despre tot ce se întâmplă în România și cum trăiesc oamenii. Nu am afirmat niciodată asemenea lucru. Vreau să cer înregistrarea pentru a da în judecată acest ziar, pentru că nu am declarat niciodată acest fapt. (…) Niciodată nu am declarat acest lucru, că nu mi-ajung banii pentru coafor, nici nu s-a pus problema ca să discut despre coafor în momentul în care am fost întrebată cu ce mă îmbrac”, a spus ea.