Bărbat arestat, după ce și-a bătut copiii cu BICIUL, PUMNII și PICIOARELE. Unul dintre micuți a suferit ARSURI, după ce tatăl i-a băgat mâna în SOBĂ

Publicat: 08 03. 2019, 15:53

Cei patru copiii au fost loviți cu biciul, pumnii și picioarele, iar cel mai mic dintre ei a fost strâns de gât și a suferit arsuri după ce tatăl lui i-a băgat o mână într-o sobă, potrivit unui comunicat transmis vineri de Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov.

Conform procurorilor, bărbatul s-a întors de la serviciu, iar acasă se aflau 3 dintre cei 7 copii minori, cu vârste cuprinse între de 5 și 8 ani, iar soția lui era la serviciu.

„Întrucât inculpatul a fost nemulțumit de răspunsurile oferite de copiii săi cu privire la activitatea desfășurată în timpul zilei, a luat un bici și l-a lovit pe unul dintre minori peste cap, mâini, picioare și spate, de față la agresiune fiind cele două fete minore. Între timp, a venit acasă fiul cel mare al inculpatului, în vârstă de 9 ani, iar când a aflat că acesta fusese cu fratele său mai mic la același vecin, l-a lovit cu picioarele și pumnii în stomac și cu biciul peste spate, mâini și picioare.

În continuare, inculpatul l-a prins pe unul dintre copiii săi de mâna dreaptă și i-a băgat-o în sobă, unde era jarul, provocându-i o arsură la braț. După ce l-a ars la mână, minorul de 5 ani s-a retras într-un colț plângând, iar suspectul l-a strâns de gât și a continuat să-l lovească cu palmele și cu pumnii în piept. După ce i-a bătut pe cei doi băieți, inculpatul și-a îndreptat atenția asupra fetelor, pe care le-a lovit, pe rând, cu biciul pe spate, pe mâini și picioare”, potrivit aceleiași surse.

Pe numele băratului a fost emis un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile.

Față de agresor s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale, pentru patru infracțiuni de violență în familie, susțin procurorii.

Foto: Hepta