Bărbat călcat de un tramvai la Timișoara. Vatmanul este cercetat pentru ucidere din culpă

Publicat: 20 09. 2013, 12:50
Actualizat: 06 02. 2016, 10:33

Un bărbat de 46 de ani a fost călcat de un tramvai, vineri dimineață, în apropierea Gării de Nord din Timișoara, iar vatmanul, care a trecut cu tramvaiul peste trupul bărbatului și și-a continuat deplasarea, fără a observa, este cercetat pentru ucidere din culpă.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Timiș, Mirela Drăghicioiu, a declarat corespondentului MEDIAFAX că vineri, în jurul orei 5.30, în apropierea Gării de Nord din Timișoara, un bărbat de 46 de ani din localitatea Pădureni, județul Timiș, a fost călcat de un tramvai.

„Este vorba despre tramvaiul 1 care, în apropierea Gării de Nord, a lovit un bărbat care se afla pe șine. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă pe numele vatmanului, iar cercetările continuă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele producerii accidentului”, a spus Mirela Drăghicioiu.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, vatmanul nu a observat ce s-a întâmplat, iar după ce a trecut cu tramvaiul peste trupul bărbatului și-a continuat drumul. Abia vatmanul următorului tramvai a observat trupul neînsuflețit al bărbatului și a sunat la 112.

Polițiștii au menționat că, în urma necropsiei, se va stabili dacă este vorba despre o sinucidere ori despre un accident și dacă bărbatul decedat s-a aflat sau nu sub influența băuturilor alcoolice.