Bărbat de 80 de ani din Bistrița, căutat de polițiști după ce și-ar fi omorât soția

Publicat: 17 08. 2012, 10:54
Actualizat: 17 08. 2012, 10:54

Un bărbat în vârstă de 80 de ani din județul Bistrița-Năsăud este căutat de polițiști, acesta fiind suspectat că și-a omorât soția în beciul casei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, vineri, de Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, o persoană din satul Ilva Mică a sesizat, joi seară, Poliția că a găsit-o moartă pe mama sa de 77 ani în beciul casei.

„La fața locului s-a deplasat echipa operativă, iar în urma cercetărilor au rezultat indicii că, în după amiaza de 16 august, femeia a rămas acasă împreună cu soțul ei, Dumitru S., de 80 ani. Pe fondul unor certuri mai vechi, între cei doi soți a izbucnit o altercație spontană, iar bărbatul și-ar fi agresat fizic soția în beciul casei”, se arată în comunicat.

Potrivit sursei citate, în urma necropsiei s-a stabilit că moartea femeii a fost violentă.

Principalul suspect în acest caz este căutat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și de cei ai Secției nr.7 Poliție Sângeorz-Băi întrucât a dispărut de la domiciliu.

Conform sursei citate, Serviciul de Investigații Criminale face cercetări în acest caz, fiind deschis un dosar penal pentru omor calificat, cauza urmând a fi declinată procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud.